22 Kasım 2020 Pazar

Grand Theft Auto III Hilesi

Grand Theft Auto III

Android (Android) için en son Grand Theft Auto III hilelerini, kodlarını, kilidi açılabilirleri, ipuçlarını, Paskalya yumurtalarını, aksaklıkları, ipuçlarını, püf noktalarını, kesmeleri, indirmeleri, ipuçlarını, kılavuzları, SSS'leri, izlenecek yolları ve daha fazlasını edinin. CheatCodes.com, oynadığınız her oyunu kazanmak için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir!


Yukarıdaki bağlantıları kullanın veya aşağı kaydırın ve Grand Theft Auto III için sahip olduğumuz tüm Android hilelerine bakın.



Resmi Adı: Grand Theft Auto III

Diğer Adı: GTA 3 ve GTA III

Tür: Rol Yapma, Üçüncü Şahıs 3D Aksiyon RPG

Geliştirici: Yansımalar

Yayıncı: Rockstar Games

ESRB Değerlendirmesi: Olgun

Yayın Tarihi: 10 Şubat 2011



Hile Kodlarının Girilmesi

Geliştirici (Rockstar), GTAIII'nin android sürümünün hileleri desteklemediğini söyledi . ANCAK, aslında PC sürümünden yerleşik tüm hilelere sahiptir . İşin hilesi bunları yazmak için bir klavye gerektirir. Ayrılabilir klavye vardır bir Android tablette mevcut , sadece kolayca kodları yazabilirsiniz. Ancak telefonla o kadar kolay değil. Bu bazı telefonlarda çalışır, ancak hepsinde çalışmayabilir. Klavyenin, kodları girmenize izin verecek şekilde açılmasını sağlamak için telefonunuzdaki MENÜ düğmesini basılı tutmayı deneyebilirsiniz . Tüm kodlar, duraklatma menüsünde veya oyun içinde yazılabilir . Bir bluetooth klavye ekleyebiliyorsanız , bunu da deneyebilirsiniz. Ardından normal PC kodlarını girin.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder