7 Ağustos 2019 Çarşamba

Minecraft Pocket Edition ÖLÜMSÜZLÜK HİLESİ


Minecraft Pocket Edition android için geliştirilmiş bilgisayar oyunu ile aynı şekilde dizayn edilmiş bir apk oyunudur. Milyarlarca kişinin oynadığı Minecraft yediden yetmiş yediye kadar her yaşa hitap eden bir macera oyunudur. Oyundan biraz bahsetmek gerekirse, oyunun geliştiricisi Mojang isimli bir firma olup, dili İngilizce, apk boyutu ise 38.7 mb’dir. Oyunda steve adlı bir karakter bulunmakta bu kişi ile ayakta ve hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Oyuna başlamadan evvel görsellerde görmüş olduğunuz grafikler pek hoşunuza gitmese de oyuna başladığınızda sizde göreceksiniz ki insanların neden bu kadar çok bu oyuna bağımlılık yaptığına hak vereceksiniz. Bu oyunu oynayan çevremizdeki bir çok kişi saatlerce oyun oynamakta tabi çok iyi bir durum değil ama güzel olduğu için başından kalkamıyorlar.
Minecraft Pocket Edition ile size zarar vermek isteyen karakterler ile savaşıyor ve bazı inşaat alanlarını yapıyorsunuz.Oyun içerisinde toplamış olduğunuz eşyalar ve bloklarla hayal gücünüzün aldığı kadar bir çok şeyi yapabiliyorsunuz. Karşınıza çıkacak olacak hayvanlara ve canavarlara karşı korunmalısınız. İnşaat ettiğiniz yapılar ne kadar güvenli olursa o kadar rahat ve güvenli oluyorsunuz.
Minecraft, küp oyunları ile savaşma ve hayatta kalma oyunudur diyebiliriz. Dünya genelinde herkesin oynadığı bu oyunda heyecan ve macera bulunmakta sizi anlatamadığım kelimelerimin yetmediği bir çok özellik bulunmakta. Oyun üç boyutlu olmakla birlikte Türkçe dil seçeneği de vardır. Oyunu play store de bir çok insan tarafından indirdiğini gözlemleyebiliyoruz. Bu oyunda hayatta tek başınıza kalmanın zorluğunu göreceksiniz. Madencilik yapıp elde edeceğiniz kaynaklarla zırh ve silah üretip avlanacaksınız. Size sunduğumuz apk dosyası içerisinde hileli ve normal sürümünü görebilir ve kullanabilirsiniz. Elinize aldığınız bu oyunu iki farklı şekilde kullanıp keyfini çıkartabilirsiniz. Ancak şunu hatırlatmak gerekirse bu oyun sadece ANDROİD telefon ve tabletler için uyumludur. Bu indireceğiniz apk ile bu oyunda ölümsüz olabilirsiniz. Yapmanız gereken aşağıda bulunan Download linkinden indirmek olacak kullanım talimatlarına uyduğunuz takdirde kolayca oyunu oynayacak ve zevk alacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder