16 Ekim 2017 Pazartesi

fotoğraf begendirme hilesi

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere fotoğraf beğendirme hilesi hakkında nasıl yapıldığına dair bilgi vereceğim. Bu konu ile ilgili aranan başlıklar genellikle şunlardır. 
Facebook fotoğraf beğendirme hilesi, Twitter fotoğraf beğendirme hilesi, İnstagram fotoğraf beğendirme hilesi gibi çeşitli sosyal medya siteleri içinde beğendirme hilesi bulunmaktadır.  Biz bu konuda size nerelerde dikkatli olmanız gerektiğini anlatacağız. Aksi takdirde hesabınız kapatılabilinir. Şimdi sizlere bundan bahsetmek istiyorum. Öncelikle bazı kişiler sizlerden e-mail adresinizi ve şifrenizi isteyeceklerdir. Fotoğrafınıza 1000 kişi beğeni göndereyim diyerek e-mail adresinizi alıp sizin hesabınızı çalıp şifrenizi de değiştirip sizin adınıza paylaşımlarda bulunacaktır. Sizler kesinlikle size ait olan sosyal medya hesabınızın şifresini bir başkasına vermeyiniz. Zaten şifrenizi vermeden de bu işlem yapılmaktadır. Son zamanlarda yine fotoğraf beğendirmek için uygulama yüklemeniz gerektiği söylenmektedir. Ancak uygulamanın içerisinde bulunan virüs ile bilgisayarınızdaki tüm şifreleri kolay bir şekilde ele geçirebilirler. Sizler de bunun için sosyal medya hesabınıza içeriğini bilmediğiniz bir uygulama kesinlikle yüklemeyin. 
Fotoğraf beğendirmek için bazı çalışmalar yapabilirsiniz.
Bu işi ücretli bir şekilde yapan kişiler vardır. Bu kişilere hiç bir şekilde şifrenizi vermeden fotoğrafınızı kaç kişinin beğenmesini istiyorsanız o kadar kişi gönderimi yapmaktadırlar. Ancak bu kişiler sahte hesap kullanan kişilerdir. İçerisinde yabancı kişiler de olabilmektedir. 
Fotoğraf beğendirme hilesi yapayım daha çok kişi görmüş desinler düşüncesi ile sosyal medya hesabınızı zor duruma düşürmeyin.
Örneğin bir fotoğrafınıza bir den 500 kişinin beğendirilmesini yapmayınız. Sistem bunu size karşı yapılan bir saldırı olarak algılayabilir ve kişisel hesabınız kapatılabilinir. Bu yüzden 500 kişiden 200+200+100 kişi olarak beğeni yapmanız daha doğru olacaktır. Bu şekilde hesabınıza zararlı bir şey geldiği anlaşılmayacaktır. Arkadaşlarınızda birden 500 kişinin beğendiğini görmek yerine aralıklarla 200 + 100 + 50 + 20 gibi gönderimler yaparsanız daha iyi olacaktır. Kimse bu durumun sahte olduğunu anlamayacaktır. 


Sitemizde bulunan makaleleri dikkatli bir şekilde inceleyin okuyun anlayın ve dikkatli olun. Başka bir konuda görüşmek dileğiyle. Sevgi ile kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder