22 Aralık 2016 Perşembe

MİNECRAFT POCKET EDİTİON APK

Minecraft Pocket Edition v1.0.0.16 FULL APK, siteden aldığım istekler üzerine düzenli olarak güncel sürümünü ekleme gereksinimi duyduğum yapımcılığını dünyaca ünlü MOJANG stüdyosunun üstlendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız küpten karakter ile bulunduğunuz evren içinde kendi hayal dünyanızı inşa etmek ve hayatta kalmaya çalışmaktır. Bildiğiniz üzere MCPE 1.0 Beta sürümüne girmişti yapılan onlarca güncelleme, hata düzenlemeleri, yeniliklerden vs. işlemlerden sonra sonunda 1.0.0 Final sürümüne sizlerle beraber ulaştık… Minecraft Pocket Edition v1.0.0.16’de en çok dikkat çeken yenilik yılbaşı ekipman ve festival temasının hakim olmasıdır, ENDER eşyaları, Ender Dragon gibi birimler için son düzenlemeler yapılmıştır, ayrıca artık 256 blok birimi üst-üste ekleyebiliriz… Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller joystick mantığıyla sağlanmaktadır. Minecraft Pocket Edition Play Store’da 14.99TL’dir, 1.690.000’den fazla indirilmiştir.
Minecraft Pocket Edition v1.0.0.16 FULL APK İNDİR – 90MB
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KURULUMU
Minecraft Pocket Edition v1.0.0.16 FULL APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

Tüm premium skinler yani kıyafetler kullanıma açıktır.

Ücretli Texture Pack paketleri kullanıma açıktır.

ÖLÜMSÜZLÜK HİLESİ YOKTUR.

Ayrıştırma hatası düzeltilmiştir.

UYARI : APK dosyasında premium kıyafetleri kullanabilmek için düzenleme yapıldığından dolayı Realm kısmına üyelik giriş yapamazsınız.

Düzenleme yapılmamış saf APK dosyası : İNDİR – bazı cihazlarda ayrıştırma hatası verebilir ve skinler kapalıdır Realm kısmı çalışmaktadır.

Durduruldu hatası alan Intel cihazlar için özel APK (x86) dosyası : İNDİR
Minecraft Pocket Edition v1.0.0.16 FULL APK İNDİR – 90MB

UYARI : oyun açılışta kapanıyorsa games/com.mojang/minecraftpe/ klasörü içindekileri silip oyunu tekrar açın büyük ihtimalle sorunsuz çalışacaktır.

UYARI : minecraftWorlds klasörünü sakın silmeyin aksi halde tüm oluşturduğunuz Minecraft evrenleri kaybolur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder